Losev

Sayaç (Endeks) okuma personelleriyle toplantı yapıldı

Videoyu Aç Sayaç (Endeks) okuma personelleriyle toplantı yapıldı
A
a

Btilis Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan personellerle bir araya geldi. Bitlis Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Su İşleri Müdürü Memet Çiçek, Müdür yardımcısı,şefi ve personeller katıldı.

Su İşleri Müdürü Mehmet Çiçek Endeks personellerinin sorunlarını dinlemek ve eksik gördüğü uygulamaları yerine getirilmesi için yaptığı toplantının verimli geçtiğini belirti.

Su İşler Müdürü Mehmet Çiçek yaptığı açıklmada şunları söyledi:’’Yaz aylarına girilmesiyle birlikte yoğun su tüketiminin ve kaçak su kullanımı olan abonelerin tespiti ve çaydırıcı önlemlerin alınması için gerekli cezai işlem uygulanacağını belirten Su İşleri Müdürü Mehmet Çiçek kaçak su kullanımı sonucu su kesintilerinin yaşanmaması için 2017 yılında Farklı uygulamalar yapacağını belirtti.

Ayrıca vatandaşların endeks personellerinin tanınması için Belediye armalı yelek yaptırdıklarını ve vatandaşlarında sayaç okuma personellerine kolaylık sağlamaları yönünde ricası olduklarını belirtti.’’dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.