Slayt Gösterisi
Losev

Saklı köyündeki öğrencilere federasyondan destek geldi

Videoyu Aç Saklı köyündeki öğrencilere federasyondan destek geldi
A
a

Güroymak ilçesine bağlı Saklı köyü Okulu Öğrencileri kendi imkanları ile yaptıkları ve 'gavik' adını verdikleri kayaklarla kayıp, doyasıya eğleniyorlardı.

Öğrencilerin kendi yaptıkları kayaklarla kaydığı görüntüler, sosyal medyada paylaşılınca Türkiye Kayak Federasyonu’dan çocuklara malzeme desteği sözü geldi.

“Türkiye Kayak Federasyonu’dan Malzeme Desteği Geldi”

Kaymakam M. Furkan Sancaktutar, İlçemize bağlı Saklı Köyünde Kayak yaparken, keyifli zaman geçiren çocukların, cep telefonu kamerasıyla çekilip, sosyal medyadan paylaşılan görüntüleri, ilgi çekmişti. Görüntülerin izlenmesinin ardından Türkiye Kayak Federasyonu'ndan çocuklar için malzeme desteği sözü geldi. Köyde bulunan çocuklar belki de imkansızlıklar içinde kendilerine çok güzel eğlenceler bulmuşlar. Bunu da kendi içinde geliştirmişler. Almış olduğumuz sözler doğrultusunda bugün malzemeler geldi. Öğrencilerimiz bu malzemelerle çok daha iyi yerlere geleceklerine inanıyorum. Saklı Köyünde Öğrencileri sevindiren Spor malzeme desteğinin veren Başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Sayın Ali Oto, Milliyet Gazetesi Yazarı Abbas Güçlü, Beden Eğitimi Öğretmeni Uğuzhan Ayan, Okul Yönetimi ve Öğrencilere malzeme desteğinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaymakam Sancaktutar, Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto, Bitlis İl Gençlik ve Spor İl Müdürü Bilal Elkatmış, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazım Budak, İlçe Gençlik Spor Müdürü Aşur Doğan, Okul Müdürü Saffet Karamercan, Öğretmen ve Öğrencilerin katılımıyla Türkiye Kayak Federasyondan gönderilen malzemeler öğrencilere dağıtıldı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.