DEM Bitlis Belediye
Losev

Said Nursi'nin Köyünden Başbakan Erdoğan'a Destek

Videoyu Aç Said Nursi'nin Köyünden Başbakan Erdoğan'a Destek
A
a

Bediüzzaman Said Nursi'nin doğduğu Hizan ilçesindeki Nurs köyünde yaşayan vatandaşlar, köylerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili yapılan haberlerin çarpıtılarak televizyon ve gazetelerde yer aldığına dikkati çekerek, Başbakan'a destek verdiklerini belirtti.

Nurs Köyü Derneği Başkanı Hikmet Okur, son günlerde bazı gazete ve televizyonlarda yer alan "Nurs köyünde yaşayan vatandaşların Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemediği" yönündeki iddialara ilişkin AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Söz konusu haberlere tepki gösteren Okur, her zaman Başbakan Erdoğan'ın yanında olduklarını ve kendisiyle gurur duyduklarını söyledi.

Okur, bazı medya kuruluşlarının köylerinde yaptığı röportajları çarpıttığına değinerek, haberlerde, Nurs köylülerinin Başbakan Erdoğan'ın karşısında olduğu izlenimi verildiğini fakat hiçbir zaman Başbakan Erdoğan'ın karşısında olmadıklarını ve olmayacaklarını ifade etti.

Röportajların makaslanarak köylülerin, Başbakan Erdoğan karşıtıymış gibi bir izlenim oluşturulmak istendiğini anlatan Okur, şöyle konuştu:

"Biz kesinlikle Başbakan Erdoğan'a karşı değiliz, hiçbir zaman da olmadık. Zaten seçimlerde her şey belli oluyor. Her seçimde Hizan'da Nurs köyü Başbakan'a en çok destek çıkan köy olmuştur. Başbakan Erdoğan, Türkiye'de büyük hizmetlere imza attı. Doğu'da bizi tünellerle, yollarla ve köprülerle tanıştırdı. Biz şimdiye kadar hiç tünel görmemiştik ama o dağları delip yol yaptı. Ayrıca Başbakan Erdoğan şu ana kadar hiç kimsenin yapamadığını yaptı. Said Nursi'nin eserleri artık devlet eliyle basılacak. Başbakan Erdoğan'ın bunda imzası var. Biz bununla gurur duyuyoruz ve Başbakan Erdoğan'a teşekkür ediyoruz."

Okur, köylüler olarak Bediüzzaman Said Nursi'nin varisleri olan Hüsnü Bayram, Abdullah Yeğin, Mehmet Fırıncı, Ahmet Aytimur, Abdülkadir Badıllı ve Said Özdemir'in izinden yürüdüklerini sözlerine ekledi.

Köylülerden Said Okur ise Başbakan Erdoğan'ın bir dünya lideri olduğunu ve gittiği her yerde Said Nursi'den, eserlerinden övgüyle bahsettiğini dile getirdi.

Başbakan Erdoğan'ın arkasında olduklarını vurgulayan Okur, Nurs köyü olarak Başbakan'a desteklerinin her zaman devam edeceğini bildirdi.

Kaynak : AA Muhabiri / Yunus Okur

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.