DEM Bitlis Belediye
Losev

Sahte PTT Aracından Kaçak Sigara Çıktı

A
a

Bitlis'te, üzerinde "PTT Türkiye Postalar" ibaresi bulunan bir araçta yapılan aramada, 116 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (Kom) Şubesi ekiplerinin, kaçakçılık yapan şahısların yakalanmasına, kullandıkları yol ve yöntemlerin deşifre edilmesine yönelik çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.
 
Sürekli yöntem değiştiren ve daha önce cenaze aracı süsü verilerek kaçakçılık faaliyeti gerçekleştirenlerin, bu kez de PTT'ye ait olduğu süsü verilen araç ile kaçakçılık yaptığı kaydedilen açıklamada, "Üzerinde 'PTT Türkiye Postalar' ibaresi bulunan araç, ekiplerimizin hassas ve dikkatli çalışması sonucu durdurulmuş. Araçta yapılan aramada, çeşitli markalarda 116 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirilmiştir. Olayla ilgili gözaltına alınan sürücü Y.Y. de çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır" denildi.
 
Açıklamada, Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğünün 26 Ağustos-09 Eylül tarihlerinde sorumluluk bölgelerinde yaptığı çalışmalarda da 436 bin paket kaçak sigara ele geçirildiği bildirilerek, kaçakçılık faaliyeti yürüten 33 kişi hakkında yasal işlem yapıldığı ve bu şahıslardan 17'sinin tutuklandığı ifade edildi. 
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.