Losev

Safter Gaydalı: Dilerim ki HDP Barajı Aşar

Videoyu Aç Safter Gaydalı: Dilerim ki HDP Barajı Aşar
A
a

7 Haziran’da yapılacak olan milletvekili seçimleri için Vedat Demiröz ve Fatih Kadirioğlu ile bitlikte Bitlis’e gelen Edip Safter Gaydalı. Umarım HDP barajı aşar dedi.

19, 20, 21 ve 22. dönem Bitlis milletvekili olan ve Devlet Bakanlığı yapan Gaydalı, 23. dönem genel seçimlerde ANAP’tan istifa ederek CHP’ye geçmiş yalnız Bitlis’te beklediği oyu alamayarak milletvekili seçilememişti. 24. dönem milletvekili seçimlerinde ise bağımsız aday olan Gaydalı, yine istediği oyu alamayarak milletvekili olamadı. 7 Haziran 2015 seçimlerinde abisi Celadet Gaydalı’nın HDP 2. sıra adayı olmasıyla son dakika değişikliğiyle AK Partiden 2. sıra adayı olan Edip Safter Gaydalı, abisine başarı dileğinde bulundu.

DİLERİM Kİ BARAJI AŞSINLAR
Gaydalı, HDP'nin yüzde 10 seçim barajını aşmak için çalıştığını da belirterek, "HDP ülke genelinde yüzde 10 barajını aşar mı bilemiyorum. O da bir siyasi parti ve onlar da çalışıyorlar. Hedefleri barajı aşmak. Siyasi rakibimizdir. Dilerim ki barajı aşsınlar. Onlar da TBMM'de temsil edilsinler. Onlar da siyasi mücadeleyi TBMM çatısı altında yapsınlar" dedi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.