Losev

Rektörlük Kız Öğrenci Spor Turnuvası Sona Erdi

Videoyu Aç Rektörlük Kız Öğrenci Spor Turnuvası Sona Erdi
A
a

Rektörlük Kız Öğrenci Spor Turnuvası Sona ErdiKadın ve Genç Girişimcileri Destekleme Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (BEKGEM) ile Sağlık Kültür ve Spor Başkanlığı (SKS) tarafından düzenlenen “Rektörlük Kız Öğrenci Spor Turnuvası”nda kazananlar belli oldu.

Çekişmeli mücadelelere sahne olan ve katılımın yoğun olduğu spor turnuvası 2 Kasım Cuma günü oynanan voleybol finaliyle sona erdi.

Bu tür faaliyetlerin daha da artacağını belirten Rektör Prof. Dr. Erdal Necip Yardım: “Bugüne kadar yapılan etkinlikleri yürekten destekledik ve desteklemeye de devam edeceğiz.” dedi. BEKGEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hatice Kızıltaş ve ekibinin, göreve geldiği günden beri sürekli bu tür etkinlikleri düzenlediğine dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Yardım: “Sosyal, kültürel vb. alanlardaki etkinlikleri öğrenci kardeşlerimizi de işin içine çekersek etkinliklerin daha da anlam kazanacağına inanıyorum.” şeklinde konuştu. Rektör Prof. Dr. Yardım konuşmasını: “Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum.” diyerek sonlandırdı.


Turnuva sonunda 10 voleybol takımı arasından; Beden Eğitimi Spor Yüksekokul öğrencileri birinci, Tarih bölümü öğrencileri ikinci ve Tıbbı Laboratuvar bölümü öğrencileri üçüncü oldu. Satranç branşında; Rabia Bozkurt birinci, Senanur Atalay ikinci olurken masa tenisi turnuvasında; Melek Atış birinci, Hanım İzci ikinci ve Rabia Bozkurt üçüncü oldu.

Kazananlara madalya ve kupaları Rektör Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabir Rüstemli ve BEKGEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hatice Kızıltaş tarafından verildi.


 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.