Slayt Gösterisi
Losev

Rektör Yardım basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı

Videoyu Aç Rektör Yardım basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı
A
a

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" münasebetiyle Yahya Eren Konukevi'nde düzenlenen kahvaltıda, Bitlis ve ilçelerindeki yerel ve ulusal basın temsilcileri ile biraraya geldi.

BEÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Demirtaş, Prof. Dr. Sabir Rüstemli, Prof. Dr. Zeki Argunhan, BEÜ Genel Sekreteri Öğr. Gör. Muhammed Zahid Kuldaş ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Öğr. Gör. Ümit Aybay’ın da katıldığı programda, Rektör Yardım üniversitenin 2017 yılından bugüne dek gerçekleşen çeşitli faaliyetlerine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Basın mensuplarına katılımlarından dolayı teşekkürlerini ifade eden Rektör Yardım,  tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Rektör Yardım, slayt eşliğinde yaptığı sunumda 2017-2019 Yılları Arası Yapım İşleri, 2017-2019 İlk Kez Öğrenci Alınan, Yeni Açılan Bölüm ve Programlar, 2017-2019 Personel ve Öğrenci Sayıları, 2019 Yılı Etkinlikleri ve 2020 Yılında Planlanan Projeler’den bahsetti.

Rektör Yardım’ın konuşmasının ardından kahvaltıya geçildi. Kahvaltıda basın mensuplarıyla sohbet eden Rektör Yardım, basın mensuplarının çeşitli sorularını da cevapladı. Keyifli geçen kahvaltı programı basın mensuplarına çeşitli hediyeler verilmesinin ardından sona erdi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.