DEM Bitlis Belediye
Losev

Rektör Yardım, Rektör Çomaklı'yı ziyaret etti

Videoyu Aç Rektör Yardım, Rektör Çomaklı'yı ziyaret etti
A
a

Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'yı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette üniversitelerin ikili ilişkileri ele alınarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Atatürk Üniversitesi hakkında bilgi veren Rektör Prof. Dr. Çomaklı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek üniversiteler arasında gerçekleştirilecek iş birliklerinin ülkemizin hedefleri ve çıkarları doğrultusunda yapılması gerektiğini söyledi.

Yeni Nesil Üniversitesi Tasarım ve Dönüşüm Projesi kapsamında kurulan Kurumsal İletişim Direktörlüğü, (KİD) Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi, Dijital Dönüşüm Ofisi, Metodoloji Ofisi, Lisans Eğitim Koordinatörlüğü ve Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimini (BAP) ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, akademik, sosyal ve kültürel faaliyetleri birlikte gerçekleştirmek için bu tarz ziyaretlerin önemli olduğunu, Atatürk Üniversitesi ile her türlü iş birliği yapmaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.