DEM Bitlis Belediye
Losev

Rektör Elmastaş, öğrenci evinde iftar açtı

Videoyu Aç Rektör Elmastaş, öğrenci evinde iftar açtı
A
a

Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, eşi Fatma Elmastaş ile birlikte iftarda öğrencilerin evinde misafir oldu.

İftarını öğrencilerle birlikte açan Rektör Elmastaş, öğrencilerin taleplerini, sorunlarını ve önerilerini de dinledi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hatice Öntürk de yer aldı.

Ara sınavlar öncesinde öğrencilere başarı dileklerini ileten Rektör Elmastaş, öğrencilerin öğrenim hayatlarını tamamlamalarının ardından mesleki hayatlarına ilişkin hedefleri hakkında da çeşitli tavsiyelerde bulundu. Rektör Elmastaş, "Mübarek Ramazan ayındayız.  Sevginin, hoşgörünün ve bereketin sembolü Ramazan ayı münasebetiyle öğrencilerimizin birlikte iftar açma davetlerine icabet ettik. Öğrencilik dönemleri zor ama okulun dışındaki hayat şartlarını öğrenmek için de aslında bir fırsat. Bugünlerin de kıymetini bilmek ve değerlendirmek lazım. Bu güzel Ramazan akşamı ve birlikte iftar açma daveti için öğrencilerime teşekkür ediyorum." dedi.

Rektör Prof. Dr. Elmastaş'a evlerinin kapılarını açan öğrencilerden Zeynep Demir ziyarete ilişkin görüşlerini şu şekilde aktardı:

“Bu akşam hayatımda bir ilk yaşadım, çünkü daha önce bir rektörün öğrenci evini ziyaret ettiğini görmemiştim. Güler yüzlü ve samimi bir kişiyle tanışmak önemliydi. Rektörümüz de daha önce bizim geçtiğimiz yollardan geçerek öğrencilik anılarından bahsetti. Kendisinin, biz öğrencilere, sorunlarımıza hiç de yabancı olmadığını gördük. Sonrasında gelişen hoş sohbette ise hem sorduğu sorularla bizi tanımaya çalıştı hem de görüş ve önerilerimizi dikkatle not aldı.  Okul sonrası mesleki hayat hakkında da bize çeşitli tavsiyelerde bulundu. Rektörümüz Prof. Dr. Necmettin Elmastaş ve eşi Fatma Elmastaş Hanımefendiyi ağırlamaktan büyük onur duyduk. Hoş ziyaretleri için teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Ev sahibi öğrencilerden Ceren Atar ise "İlk andan itibaren göstermiş olduğu yakınlık ve rahatlığın, kendisiyle iletişim kurmamız açısından pozitif etki yaptığını söyleyebilirim. Öğrencilik yıllarına dair paylaşımları önemliydi. Aynı zamanda üniversitemize yönelik dile getirmiş olduğumuz yorumları ve önerileri dikkatle not alarak çözüm konusunda hassasiyet göstermesi bizi son derece mutlu etti." dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.