DEM Bitlis Belediye
Losev

Rektör Elmastaş, ilk günüm yalnız geçti diyen öğrenciyi misafir etti

Videoyu Aç Rektör Elmastaş, ilk günüm yalnız geçti diyen öğrenciyi misafir etti
A
a

Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, Hakkari Üniversitesinden yatay geçişle gelen ve sosyal medya hesabında "üniversitede ilk günüm çok sıkıcı ve yalnız geçti" paylaşımında bulunan Uğur Yakın isimli öğrenciyi makamında misafir etti.

Bitlis Eren Üniversitesine, Hakkari Üniversitesinden yatay geçiş ile gelen Uğur Yakın isimli öğrenci, sosyal medya hesabından, ‘’ Bitlis Eren Üniversitesinde ilk günüm çok sıkıcı ve yalnız geçti.

İnşallah bundan sonra böyle geçmez umut ediyorum’’ diye attığı tweet üzerine, öğrenciye Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş sosyal medyadan cevap vererek ‘’Uğur kardeşim yalnız değilsin yarın seni çaya bekliyorum.’’ diye cevap verdi.Bitlis Eren Üniversitesi öğrencisi, davet üzerine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Rektör Prof. Dr. Elmastaş: ‘’Biz de öğrenciydik, üniversite okuduk. Yurtlarda kaldık. Sizin bir derdiniz varsa, biz de bunu kendimize dert ediniyoruz. Öğrencilik süreçlerini çok iyi biliyoruz. Yaptığımız her şey öğrencilerimiz için. Elimizden geldiğince sorunlarınızı dinleyip çözümler üretmek istiyoruz.  Öğrencilerimizin her türlü problemlerinde yanlarında olmayı sürdüreceğiz. ” dedi.

Öğrenci Uğur Yakın ise ‘’Rektör hocamızın cevap vermesini hiç beklemiyordum bu durum çok hoşuma gitti ve beni çok sevindirdi. Sayın Rektörümüz beni çay içmeye davet etti. Rektörümüze ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim’’ dedi.

Ziyaret sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Necmettin Elmastaş öğrenci Uğur Yakın’a çeşitli hediyeler verdi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.