DEM Bitlis Belediye
Losev

Rektör Elmastaş, BEÜ Akademisyenleriyle Buluştu

Videoyu Aç Rektör Elmastaş, BEÜ Akademisyenleriyle Buluştu
A
a

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, BEÜ’ya yeni atanan öğretim görevlileri, araştırma görevlileri ve öğretim üyeleri ile bir araya geldi.

Bitlis Eren Üniversitesi Senato Toplatı Salonu’nda iki oturum halinde gerçekleşen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Elmastaş’ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Atlı, Prof. Dr. Ferit İzci ve BEÜ Genel Sekreteri Muhammet Sami Belet katıldı.

Rektör Elmastaş, akademisyenlere hitaben yapmış olduğu konuşmada şunları söylesi, “Bilgi toplumuna geçişin yaşandığı günümüzde üniversitelerden beklentiler daha da artmış durumdadır. Bir ülkenin emin adımlarla ilerleyebilmesi, nitelikli insan gücü, ürettiği bilginin gücü ve bunların ticarileşmesiyle çok yakından alakalıdır. Yaptığımız işin gereğini yerine getirmek; günümüz şartlarını, dünyanın gidişatını, üniversitelerden beklenenin ne olduğunu çok iyi bilmekten geçiyor. Yarınlarımızı düşünerek faydaya dönüşecek bilgi ve teknolojiyi üretmeliyiz.”

Prof. Dr. Elmastaş, Üniversite olarak araştırma yapıp proje geliştirmek isteyen tüm akademisyenlerin yanlarında olduklarını ifade etti ve göreve yeni başlamalarından dolayı öğretim elemanlarını tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.