DEM Bitlis Belediye
Losev

Rektör Elmastaş, BETAV merkez yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi

Videoyu Aç Rektör Elmastaş, BETAV merkez yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi
A
a

Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş birtakım proje çalışmaları dolayısıyla Bitlis'te bulunan Bitlis Eğitim ve Tanıtma Vakfı (BETAV) Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ile Yahya Eren Konukevi’nde bir araya geldi.

Yapılan görüşmede başta Üniversitemiz bünyesinde kurulacak olan Teknoloji Geliştirme Merkezi (TEKMER) ile ilgili konular olmak üzere Bitlis Eren Üniversitesi ile BETAV arasında işbirliği yapılabilecek proje ve çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Rektör Elmastaş, TEKMER şirketinin kuruluş sürecinin bu yıl en geç haziran ayında tamamlanması ve TEKMER'in kamu kurumları ile daha çok işbirliği yapabilmesi amacıyla bazı protokol çalışmalarına ağırlık verilmesi konusunda fikir birliğine varıldığını, bunlarla birlikte haziran ayı içerisinde İstanbul'da bulunan TEKMER'lerin ziyaret edilmesi ve tecrübe paylaşım programlarının gerçekleştirilmesinin planlandığını belirtti. Yapılan görüşmenin her iki taraf için çok verimli geçtiğinin altını çizen Rektör Elmastaş, BETAV Merkez Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.




 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.