DEM Bitlis Belediye
Losev

Polisten Kaçıp Kaza Yapan Araçtan Kaçak Sigara Çıktı

A
a

Tatvan'da polisten kaçıp kaza yapan araçta yapılan aramada 10 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Tatvan ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince durumundan şüphelenilerek durdurulmak istenen araç, dur ihtarına uymayarak kaçtı. Polisten kaçıp kaza yapan araçta yapılan aramada 10 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
 
Tatvan Kaymakamlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Van istikametinden gelen ve durumundan şüphelenilen bir aracın ilçe merkezinde durdurulmak istenildiği araca görevlilerce dur ikazlarında bulunulmasına karşın aracın ihtara uymayarak kaçtığı belirtildi.
 
Kaçan aracın kırmızı ışıkta bekleyen bir araca arkadan çarpması sonucu durduğunun belirtildiği açıklamanın devamında araç içerisinde bulunan iki şahsın araçtan inerek farklı yönlere doğru yaya olarak kaçmaya çalıştığı, yapılan kovalamaca sonucu iki şahsın kısa süre içinde yakalandığı belirtildi.
 
Açıklamada ayrıca araç içerisinde yapılan aramada, aracın arka koltukları ve bagajı içerisinde değişik markalarda 10 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildiği, yakalanan şahıslar hakkında ise "5607 sayılı kanuna muhalefet" suçundan işlem yapıldığı, araç sürücüsü olan şahıs hakkında ayrıca "trafik güvenliğini tehlikeye sokmak" suçundan ayrı bir soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.