Losev

Polis Araca Ateş Açtı: 1 Ölü

A
a

Kocaeli'nden İstanbul istikametine doğru hareket eden aracın sürücüsü Veysel Albayrak, polisin dur ihtarına uymadığı gerekçesiyle araca açılan ateş sonucu yaşamını yitirdi.

Kocaeli'nden İstanbul istikametine doğru hareket eden aracın sürücüsü Veysel Albayrak, polisin dur ihtarına uymadığı gerekçesiyle öldürüldü.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bir kavgaya karıştıktan sonra İstanbul istikametine doğru 34 ZB 0422 plakalı otomobiliyle harekete geçen ve Gebze'de ters istikamete girdiği belirtilen Veysel Albayrak'ın Gebze'de polis ekiplerince takibe alındığı ve "dur" ihtarına rağmen durmayarak, İstanbul yönüne doğru hareket ettiği kaydedildi. Kartal yakınlarında yolu trafiğe kapatarak otomobilin gelmesini bekleyen polislerden Önder Özkul'a da çarptığı belirtilen Albayrak, daha sonra araca polis tarafından açılan ateş sonucu aracı ile polis aracına çarptı ve yaşamını yitirdi.
 
Açılan ateş sonucu ağır yaralanan Albayrak, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Albayrak'ın aracında bulunan Tatiana Dinçer ise yaralandı.
 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.