Losev

Özkan Kızılkaya yazdı: Aile Muhabbeti

Videoyu Aç Özkan Kızılkaya yazdı: Aile Muhabbeti
A
a

Her anne ve babanın kendi aile bireylerinin sanatçısı olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Ve bu sanatçıların sanat eserlerinin çocukları olduğunu biliyoruz. Aile bireyleri arasındaki sorun ve sıkıntıların tek bireye bağlı olmadığı ortak bir netice olduğu açıkça görüyoruz. Genellikle aile bireyleri arasında çoğu zaman iletişim sıkıntısı yaşanmakta ve bu sürekli hale gelmektedir.

İnsanlar sürekli kendisinden uzakta olan ya da kısa süreli bulunduğu ortamlardaki insanları memnun etmeye daha gayretli bir tutum içerisindedir. Bu durumu atlatan bireyler kendi aile ortamlarına girdikleri zaman, ya yorgun ya da günlük konuşma süresini doldurmuş bir şekilde evinde kendine ait köşesine çekilmektedir. Ya sonra! Bu durumu yaparken ve yaşarken sadece kendi koşullarını göz önünde bulundurur. Geldiği evde İlgi açlığı çeken bireylerin olduğundan habersiz eline TV kumandası, sırtına yastık, kahveden sipariş eder gibi eşinden ya da çocuğundan çay ve kahve istedikten sonra durgun yaşantısına devam eder.

Kısmi Bir anne ve babalara göre bir insanın fizyolojik ve barınma ihtiyacı karşılandıktan sonra bütün ihtiyaçları giderilmiş kabul edilir.

Makalenin devamı için tıklayın.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.