Losev

Özgür-Der Tatvan şubesi yapılan katliamları kınadı

Videoyu Aç Özgür-Der Tatvan şubesi yapılan katliamları kınadı
A
a

Özgür-Der Tatvan şubesi, dernek binasında, ülkemizde ve bölgede son dönemde yaşanan bombalı eylemler, Gaziantep'te yaşanan 51 kişinin öldüğü katliam ve Tatvan'da son 10 günde ortaya çıkan bombalar ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Açıklamada "amasız, fakatsız, şartsız ve koşulsuz bir şekilde faili kim olursa olsun (PKK, IŞİD, FETÖ) yapılan bütün katliamları lanetliyoruz." denildi. " 

Ayrıca Tatvan'da ele geçirilen bomba yüklü minibüs ve Küçüksu karakolu yakınlarında menfeze yerleştirilen 1 tonluk bomba ile ilgili de şunlara yer verildi: 

 "Son 10 gün içinde önce Tatvan’ın en işlek caddelerinden birinde, 2 düğün salonu arasında, Gençlik Merkezlerinin bulunduğu bölgede 1,5 ton patlayıcı yüklü minibüs duyarlı bir vatandaşın dikkati sayesinde tespit edildi. Bomba yüklü minibüs halkın içinde patlatılmış olsaydı büyük bir katliam yaşayacaktık. Ve yine dün Tatvan Küçüksu Karakolu yakınlarında menfeze yerleştirilen 1 tonluk bomba tespit edilerek kontrollü patlatıldı. Bu bombaların hedefi kimdir? Sivil yaşam alanlarında bu bombalarla kimlere özgürlük getirmeyi hedefliyorsunuz? Yoksa özgürlükten anladığınız sadece ölüm ve gözyaşı mı? Ey ölüm baronları ve yerli işbirlikçileri; artık elinizi Türkiye halkının üzerinden çekin. Bizi, bizim için öldürmeyin!!!"


 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.