Losev

ÖSYS Son Başvuru 15 Ocak

Videoyu Aç ÖSYS Son Başvuru 15 Ocak
A
a

2014 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı (ÖSYS), son başvuru tarihleri 15 Ocak'ta sona eriyor.

ÖSYM aday işlemlerinin web sitesini son güncellemesi ile beraber öğrenciler artık hiç zorlanmadan sınav tarihlerini ve en son başvuru tarihleri hakkında net bilgi alabilecekler.

Sınav veya sınavsız geçiş ücretini bankaya yatırmak, başvuru merkezinden yeniden şifre edinmek vb. işlemler, ÖSYS’ye başvuru için yeterli değildir. ÖSYS’ye başvuru işleminizi kılavuzda belirtildiği şekilde tamamlayarak 2014-ÖSYS aday başvuru kayıt bilgilerinizin dökümünü edininiz ve sınavın diğer aşamalarında gerekebileceğinden özenle saklamanız gerekmektedir.

ÖSYS’ye başvuru işleminizi tamamladıktan sonra başvuru bilgilerinizi, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr İnternet adresinden başvuru süresi içinde mutlaka kontrol ediniz.

- Daha önce ÖSYS başvurusu olmayan mezun adaylar sadece ÖSYM Sınav Koordinatörlüklerinden başvuru yapabilirler.

- Önceki yıllarda ÖSYS’ye başvurusu olup 2014-ÖSYS’ye başvuru yapmak isteyen adaylardan eğitim bilgilerinde değişiklik olanlar (Aday Başvuru Formunun 14-20. Bilgi alanlarında), başvurularını sistemdeki mevcut bilgileri ile yapacaklar; değişiklik taleplerini, mezun durumunda olan adaylar diploma/mezuniyet belgesinin onaylı bir örneğini, son sınıf düzeyinde olan adaylar öğrenci belgesinin onaylı bir örneğini 2014-ÖSYS Eğitim Bilgileri Değişikliği Dilekçe Örneği ekinde 6 Haziran 2014 tarihine kadar ÖSYM’ye ulaştıracaklardır.

Başlangıç Tarihi :02.01.2014 0:01
Bitiş Tarihi :15.01.2014 23:59
Sınav Ücreti:40 TL (Sınavsız Geçiş 10 TL)
Başvuru Yerleri:ÖSYM Sınav Koordinatörlükleri, Okullar, Aday İşlemleri Sistemi (AİS)
Ödeme Yerleri:Akbank, Denizbank, T. Halk Bankası, T. Vakıflar Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası, Türk Ekonomi Bankası, T.C. Ziraat Bankasının tüm şubeleri, PTT İş Yerleri, İnternet bankacılığı ve Kartlı Ödeme Sistemi (https://odeme.osym.gov.tr/)



Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.