DEM Bitlis Belediye
Losev

Örnek Personele Başkan Geylani’den Ödül

Videoyu Aç Örnek Personele Başkan Geylani’den Ödül
A
a

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, sosyal medyada yayılan temizlik görevlisi Ecvet Ürün’ü makamında ağırlayarak teşekkür belgesi ve bir maaş ikramiye verdi.

Cumhuriyet Caddesi üzerinde temizlik çalışması yürüttüğü esnada kirlenen temizlik arabasını temizlerken videosu çekilen ve sosyal medyada paylaşılan videosu ile ülke gündeminde geniş yer bulan temizlik görevlisi Ecvet Ürün’ü makamında ağırlayan Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Ürün'e teşekkür belgesi ve bir maaş ikramiye verdi.

Başkan Geylani basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Ecvet kardeşimiz büyük bir özveri ile arabasını temizlerken videosu çekilmiş ve sosyal medyada paylaşılarak gündeme düşmüştü. Ecvet kardeşimizin bu hareketi bugün ender rastladığımız çalışmalardan biri. Çalışmasına verdiği değer bizi gerçekten onurlandırdı ve duygulandırdı. Emeğinin hakkını vermek ve bu doğrultuda çalışmak artık ender rastladığımız bir durum. Ecvet bey kardeşimiz bizim temizlik hizmetlerinde çalışan diğer arkadaşlarımızın bir temsili ve örneği. Şunu da belirtelim bütün arkadaşlarımız da Ecvet kardeşimiz gibi işine bağlı ve özverili bir şekilde çalışmaktadır. Sabahın erken saatlerinde başlayıp şehrimizin bütün sokaklarını temizleyen, süpüren daha rahat ve kaliteli bir yaşamın sağlanması için çalışacan emekçi kardeşlerimizden biri. Bir işi çalışırken severek yapmak, ona ayrı bir değer katmak herkese nasip olmuyor. Ecvet kardeşimiz çekilen görüntülerde bizi gururlandırdı. Hele ki işe değer vererek çalışması bizim motivasyonumuzu arttırdı.  Buradan kendisine ve bütün birim arkadaşlarımıza ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Tatvan’da hummalı bir çalışmanın olduğunu belirten Başkan Geylani sözlerinin devamında ise şu ifadelere yer verdi. “Malumunuz şehrimizin bütün altyapı ve üstyapısını yeniliyoruz. Özellikle Cumhuriyet Caddesi’nde yapılan özverili çalışmaları tüm hemşerilerimiz görüyor. Hiçbir arkadaşımız burada inşaat çalışması var demeden hizmetlerimizi aksatmadan vermekteler. Bu bizi mutlu ediyor. Zaten bu onuda olumlu mesajları vatandaşlarımız bize iletiyor. Bu konuda bizim yüzümüz olan, aynamız olan sahadaki personellerimizi bizi mahcup etmediği için tekrardan teşekkür ederiz. Bu örnek davranışınız emeğinize verdiğiniz özveridir. Emeğinize verdiğiniz helaldir. Bundan daha tatlı bir ekmek yoktur. Bu olay sadece Tatvan’da değil Şuan Türkiye gündemine girdi. Herkesi çok duygulandırdınız, mutlu ettiniz. Tekrardan Tatvan halkı adına, Belediye adına ve tüm belediye çalışanları adına Ecvet kardeşimize teşekkür ediyoruz ve kardeşimize teşekkür belgesi sunmak istiyoruz.” Dedi.

Başkan Geylani gazetecilere açıklama yaptıktan sonra Temizlik görevlisi Ecvet Ürün’e teşekkür belgesi verip bir maaş ikramiye ile ödüllendirdi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.