Losev

Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Bilal Erdoğan Ahlat ilçesinde

Videoyu Aç Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Bilal Erdoğan Ahlat ilçesinde
A
a

Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Bilal Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin 947. yıl dönümü etkinlikleri nedeniyle Ahlat ilçesinde incelemelerde bulundu.

Bilal Erdoğan beraberindeki Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Okçular Vakfı Başkanı Ali Haydar Yıldız ile birlikte, 25-26 Ağustos 2018 tarihlerinde Ahlat İlçesinde başlayıp Muş Malazgirt ilçesinde devam edecek olan Malazgirt Zaferinin 947. yıl dönümü törenlerinin yapılacağı Malazgirt ilçesi ziyaretinden sonra Ahlat İlçesi Çarho mesire alanına geldi.
 
Alandaki han çadırı, cirit, güreş ve okçuluk sahaları hakkında Valimiz İsmail Ustaoğlu’ndan bilgi alan Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada;
Burada bin yıllık tarihimiz var. Van Gölü'ne nazır bir alanda Ahlat’lıların önceden de mesire alanı olarak kullandığı yerde Malazgirt Zaferi'nin 947. yıl dönümü etkinliklerinin düzenleneceğini söyledi.
 
Erdoğan, mesire alanında yapılacak oba meydanı, güreş, cirit ve atlı sporlar sahası, okçuluk alanı gibi yerlerde yıl boyunca vatandaşların hem piknik, hem spor yapabildikleri, ok atabildikleri, kıl çadırlardaki kültürel sergileri veya tanıtımları gezebildikleri bir yerin ilçeye kazandırılacağını belirterek, bütün vatandaşlarımızı Ahlat'ı görmeye davet etti."
 
Etkinlik alanında Bilal Erdoğan'a, Valimiz İsmail Ustaoğlu, Muş Valisi Aziz Yıldırım, Ak Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, Ahlat Kaymakamı Mustafa Akgül, Ahlat Belediye Başkanı Mümtaz Çoban, AK Parti İl Başkanı Nasrullah Tanglay ve kurum müdürleri eşlik etti.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.