Losev

Öğrencilerden Köy Okuluna Kitap Yardımı

Videoyu Aç Öğrencilerden Köy Okuluna Kitap Yardımı
A
a

Bitlis Eren Üniversitesi (Beü) Hedef 25 Kulübü Ve Sosyal Hizmet Kulübü İşbirliği İle Düzenlenen “Kitap Kampanyası” Kapsamında Bitlis’İn Tatvan İlçesine Bağlı Yoncabaşı İlk Ve Orta Okuluna Kitap Bağışında Bulunuldu.

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Hedef 25 Kulübü ve Sosyal Hizmet Kulübü işbirliği ile düzenlenen kampanya kapsamında Tatvan ilçesine bağlı Yoncabaşı İlk ve Ortaokulu’na kitap bağışı yapıldı.
Kulüp öğrencilerinin 2 aylık çalışması sonucu toplanan ilk ve ortaokul düzeyi yaklaşık bin adet kitap okulun kütüphanesine yerleştirdi. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında kitap kampanyasını hayata geçiren öğrencilerin yeni hedefi ise diğer köy okullarında kütüphane oluşturmak. Hedef 25 Kulübü ve Sosyal Hizmet Kulübü işbirliği ile kitap kampanyasını yaklaşık 2 ay önce başlattıklarını belirten Sosyal Hizmet Kulübü Akademik Danışmanı Öğretim Üyesi Erkan Dikici, sosyal sorumluluk projesi kapsamında ilk projeleri olan “Kitap kampanyası” projelerini hayata geçirdiklerini söyledi. Kampanya kapsamında toplanan ilk ve ortaokul düzeyi yaklaşık bin adet kitabı Yoncabaşı İlk ve Ortaokulu’na bağışladıklarını belirten Erkan Dikici, “Sosyal sorumluluk projelerine ilk olarak kitap kampanyası ile başladık. Bu kapsamda Yoncabaşı İlk ve Ortaokulu’na bin civarında kitap bağışladık. Sosyal sorumluluk projemize ilk olarak kitap kampanyasından başlamamızın sebebi, öğrencilerin okumaya olan farkındalıklarını arttırmaktı. Bu nedenle özellikle kitap kampanyasından başladık. İnşallah devamı da gelecektir” diye konuştu.
Hedef 25 Kulübü Başkanı Hakan İşçimen ise, kitap kampanyalarının bölge için çok önemli olduğuna vurgu yaparak, “Öğrencilerin daha çok başarılı olması için daha çok kitap okumaları gerekiyor. Bizde bu vesile ile öğrencilerin gerek derslerinde gerekse eğitim hayatlarında daha başarılı olmaları için elimizden geldiğince kitap kampanyaları yaparak onlara en büyük desteği sağlayabileceğimize inanıyorum” dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.