Losev

Oğlunun Bulunması İçin Bitlis Ak Parti Adaylarından Yardım İstedi

Videoyu Aç Oğlunun Bulunması İçin Bitlis Ak Parti Adaylarından Yardım İstedi
A
a

AK Parti Bitlis milletvekili adayları Vedat Demiröz ve Fatih Kadirioğlu, seçim çalışmaları kapsamında Adilcevaz ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İlçede ilk olarak partililerle kahvaltıda bir araya gelen AK Parti Bitlis Milletvekili ve birinci sıra milletvekili adayı Vedat Demiröz ile Fatih Kadirioğlu, daha sonra ilçe esnafını gezerek sorunlarını dinledi.

Esnaflara, projelerini ve hedeflerini anlatan Kadirioğlu ve Demiröz, vatandaşlardan destek istedi.

Ziyarette milletvekili adaylarıyla görüşen Seyfettin Çokyaman, Muş'un Bulanık ilçesinde okuyan oğlu Mehmet Vefa Çokyaman'dan bir haftadır  haber alamadıklarını belirterek, çocuğunun bulunması için yardım istedi.

BENİMLE KİMSE İLGİLENMİYOR!

Çokyaman, "Gitmediğim kapı kalmadı. Kimse bizimle ilgilenmiyor. Benim oğlum okulda parmakla gösterilen bir öğrencidir. Oğlumu kim kaçırdı, nereye götürdü. Ciğerim yanıyor. Bulun oğlumu" dedi.

Konuyla ilgili olarak Muş Valisi Vedat Büyükersoy'la görüşen Demiröz, öğrencinin kimlik bilgilerini vererek bulunması konusunda destek istedi.


Ziyarette Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, AK Parti İl Başkanı Nesrullah Tanglay, İl Genel Meclisi Başkanı Nihat İlgörmüş, AK Parti Adilcevaz İlçe Başkanı Hamdi Tutçu, Aydınlar beldesi Belediye Başkanı Arif Tusun, İl Genel Meclis üyesi Halil Sergici ve partililerde yer aldı.



Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.