Losev

Oğluma Doğum Günü Hediyesi Olarak Ne Alabilirim?

Videoyu Aç Oğluma Doğum Günü Hediyesi Olarak Ne Alabilirim?
A
a

Sayısız fedakarlıkla, gözünün içine bakarak büyüttüğünüz biricik evladınızın doğum gününü sizden daha iyi hatırlayan yoktur.

O gün belki de ilk kez yaşadığınız sıra dışı ağrıların ardından, oğlunuzu kucağınıza aldığınızda yaşadığınız heyecan ve mutluluk paha biçilemez olmuştur. Öyle ki gözlerine baktığınızda unutmuşsunuzdur bile saniyeler önce yaşadığınız sıkıntıyı. O gün, onun için hayat yeni başlarken, sizin için de yeni bir hayat başlıyordur artık. Onunla birlikte yeniden doğmuşsunuzdur adeta. İçinize sığmayıp taşan o sonsuz sevgiyle günleri, haftaları, ayları ve yılları geçirdiniz en nihayetinde. Ona harika bir anne ve baba olarak en güzel hediyeyi verdiniz elbette ancak hem sizin hem de onun için çok çok özel olan doğum gününde, onu güzel bir hediyeyle kutlamak istiyorsunuz. Anne babalar, çocuklarının gülümsediklerini ilk kez gördükten sonra artık buna bağımlı olurlar ve ömür boyu bu eşsiz manzarayı görmek isterler. Oğlunuzu neşe ile gülümsetecek, faydalı, öğretici, eğlenceli, heyecan verici birbirinden güzel sürprizleri bodo.com’da keşfedin. Onu oldukça şaşırtacak olan bu online hediye mağazası, deneyim sürprizleri ile çok seviliyor!

Oğluma doğum günü hediyesi ne alabilirim?

Oğlunuzu elbette çok iyi tanıyor ve genel olarak nelerden hoşlandığı, nelerle ilgilendiği, hayalleri ve ya neye daha çok ihtiyaç duyuyor bilirsiniz. Ama buna rağmen hediye seçmek zorlaşabilir ve farklı fikirlere ihtiyaç duyarsınız. Tam da bu anlarda onu sevindirecek harika hediyeleri bodo’dan bulacaksınız. Dilerseniz eğitimine katkı sağlayacak eğitimleri en hoş şekilde sunun dilerseniz yeni yaşına girerken çok seveceği etkinliklerle hayatın tadını çıkarsın. Deneyim tarzında hediyeler sunulduğundan onun ilk kez deneyeceği hediyeyi seçmeniz oldukça önemli. Ancak verdiğiniz hediyeyi çoktan gerçekleştirmiş ya da pek eğlenceli bulmuyorsa bodo.com adresinden diğer deneyimlerle kolaylıkla değiştirebiliyor. Önemli olan karar vermeden önce kendisine sunulan hediyeyi aktive edip randevu oluşturmaması. Üstelik bodo’nun size başka bir sürprizi daha var: bodo’da hiç bir yerde bulamayacağınız, kişiye maksimum beş olmak üzere farklı hediye seçenekleri sunma şansınız var! En çok seveceğini düşündüğünüz beş seçeneği hediye paketine ekleyin ve aldığında o dilediğini seçsin. Ayrıca yalnızca en pahalı hediyenin ücretini ödeyeceksiniz.

Oğluma en güzel doğum günü hediyesi

Küçük ya da büyük fark etmez, bodo’da herkese göre eğlence var! Dilerseniz ona tüm aileyle tadını çıkaracağı sürprizler sunun, dilerseniz arkadaşlarıyla ya da kendi başına yeni macera fırsatı. Yeni evlendiği eşiyle romantik saatler yaşamasını isterseniz, ‘’İki Kişi için Jazz & Yelken’’. Kendi sorumluluklarını alırken destek olmak için ‘’Türk Mutfağı Yemekleri Yapım Dersi’’. Küçük oğlunuza oyuncak arabadan çok daha heyecanlı bir sürpriz, ‘’Aile için Dolphinarium Gösterisi’’. Arkadaşlarıyla eğlenceli bir doğum günü kutlaması sunun, ‘’Arkadaş Grubu için Günlük Yat Gezisi’’. Hem keyifli hem de faydalı aktivitelerden, ‘’Aile için Yapay Duvar Tırmanışı’’. Kendini bu konuda geliştirsin, daha güvende olsun isterseniz, ‘’Kendi Aracınız ile Sportif Sürüş Eğitimi’’. Hayallerinden biri ise, ‘’İki Kişi için Boeing 737 Uçuş Simülatörü Deneyimi’’.

Devamı, bu eşsiz platformda https://bodo.com/tr/hediyeler/erkege/dogum-gunu/

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.