DEM Bitlis Belediye
Losev

ODTÜ Öğrencilerinden Gayda Kız Yatılı Bölge Ortaokuluna ziyaret

Videoyu Aç ODTÜ Öğrencilerinden Gayda Kız Yatılı Bölge Ortaokuluna ziyaret
A
a

ODTÜ’den gelen bir gurup öğretmen ve öğrenci ile Hizan ilçesine bağlı Gayda köyünde bulunan 75. Yıl İMKB Abidin İnan Gaydalı Kız Yatılı Bölge Ortaokulunu ziyarette bulundular.

ODTÜ gönüllü öğretim üyeleri ve üniversite öğrencileri Gayda YBO'ya gelerek, çalışmalarla ilgili okul idarecilerinden bilgi aldı.

75. Yıl İMKB Abidin İnan Gaydalı Kız Yatılı Bölge Ortaokulunun ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, YBO öğrencileri öğretmen ve öğrencileri hazır bulundu. 

Ziyaret esnasında hatıra okul önünde hatıra fotoğrafı çekildi.

ODTÜ gönüllü öğretim üyeleri ve üniversite öğrencileri yemek salonuna geçerek öğrencilerle birlikte yemek yedi.  ODTÜ gönüllü öğretim üyeleri 75. Yıl İMKB Abidin İnan Gaydalı Kız Yatılı Bölge Ortaokulu idarecilerine misafirperverliklerinden dolayı memnun olduklarını ifade etti.

Ziyaretin sonunda Hizan İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemalettin Güngör, YBO Müdürü Nurettin Demir tamamının köy çocuklarından oluşan okulunun öğrencileri için son derece anlamlı bulduğu bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken ODTÜ gönüllü öğretim üyeleri ve üniversite öğrencileri ekibine desteklerinden dolayı teşekkür etti.
 
Kaynak : Bitlis Haber13 / Haber Merkezi

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.