DEM Bitlis Belediye
Losev

Öcalan Kanser Oldu İmralı'da Ameliyat Edildi iddiası

Videoyu Aç Öcalan Kanser Oldu İmralı'da Ameliyat Edildi iddiası
A
a

Yeni ses kaydındaki iddiaya göre; Öcalan İmralı'da prostat kanseri oldu ve yine orada ameliyat edildi!

İnternete sızdırılan ses kayıtlarına bugün bir yenisi eklendi. Haramzadeler333 adlı kullanıcı tarafından yayınlanan ses kaydında konuşmanın, Habertürk TV Ankara Temsilcisi Nilgün Balkaç ile "Alo Fatih" diye tanınan Fatih Saraç arasında geçtiği iddia ediliyor. İddialara göre; Habertürk'ten Nilgün, Balkaç Öcalan'ın ameliyat olduğunu duyuyor ve Habertürk yöneticisi Fatih Saraç'a bu haberi telefonda aktarıyor.

ÖCALAN PROSTAT OLDU, İMRALI'DA AMELİYAT EDİLDİ İDDİASI

Habertürk Ankara temsilcisi Nilgün Balkaç ile Habertürk yöneticisi Fatih Saraç'ın telefon görüşmesine ilişkin ses kaydı yayınladı. Ses kaydındaki iddialara göre; Nilgün Balkaç, Fatih Saraç'a telefonda Öcalan'ın rahatsızlandığını ve prostat kanseri teşhisi konulduğunu söylüyor. BDP'nin bu konuda bilgisi olduğunu aktaran Balkaç, bunun dillendirilmemesi gerektiğini, haber gelirse de girilmemesi uyarısında bulunuyor. Balkaç, Öcalan'ın, İmralı'da ameliyat edildiğini de iddia ediliyor.

"DUYULURSA KELLEM GİDER"

Nilgün Balkaç'ın, Fatih Saraç'a "Abdullah Öcalan kanser olmuş, duyulursa benim kellem gider. Valla beni yerler yani öldürürler"dediği öne sürülüyor.

"TAM PAPAZI YEDİK"

Nilgün Balkaç'ın sözlerine üzerine Fatih Saraç'ın "Tam papazı yedik bir de ölürse içeride yaktık ayvayı" diyor. Balkaç'ın ise, "Papazı yedik. Fatih Bey kimse duymasın Allah aşkına" dediği iddia ediliyor.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.