DEM Bitlis Belediye
Losev

Norveç'te Sos Mayday'dan Anlamlı Video

Videoyu Aç Norveç'te Sos Mayday'dan Anlamlı Video
A
a

Norveç’te 'SOS Mayday' adlı bir yardım kuruluşu Suriye’de zor şartlar altında yaşayan ve soğuktan etkilenen çocuklara yardım etmek için hazırladığı bir video ile tüm dünyanın dikkatini çekti.

Suriye’deki çocukların durumuna dikkat çekmek için hazırlanan videoda11 yaşındaki oyuncu çocuk durakta titreyerek yanına gelen insanlara ceketinin çalındığını söylüyor İnsanlar ise üzerlerindeki ceketi, eldiveni ve atkıları çıkararak çocuğun üzerine giydiriyor.
 
İnsanlar bu sayede çocuğun üşümesini engellemeye çalışıyor. Görüntülerin birçok sosyal paylaşım sitesinde yayınlanması sonrası açıklama yapan SOS Mayday yetkilileri ise, “Norveç halkının iyi kalpliliğini test ettik. Suriye’deki çocuklar çok zor şartlarda yaşıyor. Korku içindeler ve geceleri çok soğuk oluyor. Birçoğu insanlık dışı koşullarda yaşıyor. Şam ve Halep’teki çocuklara yardım etmek için ceketlerimizi onlara vereceğiz” şeklinde açıklamada bulundu.Oluşturdukları hesap numaralarını paylaşan kurum, bu sayede insanların yardımları ile Suriye’de zor şartlar altında yaşayan çocuklara yardım etmeyi umduklarını dile getirdi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.