Losev

Norşin'de Tutuklu Sayısı 5'e Yükseldi

A
a

Norşin'deki aile kavgasıında 3 kardeşin hayatını kaybettiği ve 1 kız çocuğunun da yaralandığı olayla ilgili tutuklu sayısı 5’e yükseldi.

Güroymak (Norşin) ilçesi, Gölbaşı beldesi Çıtak köyü, Kanhiraj mezrasında geçtiğimiz günlerde 2 aile arasında bulunan husumet nedeniyle yaşanan silahlı saldırı sonu 3 kardeşin hayatını kaybettiği ve 1 kız çocuğunun da yaralandığı olayla ilgili tutuklu sayısı 5'e yükseldi. 
 
Güvenlik güçlerinin saldırıdan sonra Bitlis ve Osmaniye'deki çeşitli adreslerde saklanan zanlılara yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarda Z.K., İ.M., N.M. ve N.K.’yı tutuklamıştı.
 
Güvenlik güçlerinin son olarak Osmaniye’de bir evde gerçekleştirdiği operasyonda ise olayla bağlantısı olduğu belirlenen Ü.K.’yi gözaltına aldı. Ü.K. alınan ifadesinin ardından tutuklanarak ceza evine gönderildi. Ü.K.’nin de tutuklanmasıyla birlikte olayda tutuklanan zanlı sayısı 5’e yükselmiş oldu. 
 
GÜVENLİK GÜÇLERİ 3 KÖYDE GÜVENLİK ÖNLEMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
 
Bir yandan olaydan sonra kayıplara karışan zanlıların yakalanması için çalışmalar aralıksız devam ederken, güvenlik güçleri olumsuz bir durum yaşanmaması için Kanhiraj mezrası, Taşüstü köyü ve Gedikpınar köylerinde güvenlik önlemlerini arttırdı. Jandarma ve korucular, geceli ve gündüzlü olarak 3 köyde nöbet tutmaya devam ediyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.