Losev

Norşin'de Olimpiyatları Aratmayacak Oyun

Videoyu Aç Norşin'de Olimpiyatları Aratmayacak Oyun
A
a

Güroymak (Norşin) ilçemizin, çay ocağı işletmelerinde olimpiyat maçlarını aratmayacak yoğunlukta oynanan domino oyununu halk büyük bir keyifle oynamaktadır.

İlçedeki mevcut işsizliğin yoğun olmasından kaynaklı bu domino oyunu halk arasında ciddi bir müsabakaya dönüştüğü imajı mevcut. İlçe sakinlerinin ilk etapta işsizlikten kaynaklı zaman geçirme neticesinde oynadığı domino oyununu neredeyse artık günün belirli saatlerinde zorunlu bir müsabaka maçı algısıyla oynanmaktadır.

Bu domino oyunu halk arasında bir turnuvaya dönüştürülerek hem sosyal bir aktivitenin insanlar arasında oluşması adına, hemde boşa harcanan zamanın spor aktivitesine dönüştürülmesinin ilçe adına güzel olacağı düşünülebilir.

Bu bahane ile buna benzer daha ciddi ve daha mücadele hissi doğurabilecek altivitelerin, spor organizasyonları ve geliştirici aktivitelere halk teşvik edilebilir.

Bu tarz sıradan ve zaman kaybedici uğraşlar neticesinde daha güzel, kalıcı değerlere sahip işlere dönüşüm sağlanabilir. İlçe ve ilçe halkına faydalı olacağı kanaatindeyiz.
Kaynak : Bitlis Haber13 / Norşin

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.