Losev

Norşin'de BDP'den Ak Parti'ye Geçiş

Videoyu Aç Norşin'de BDP'den Ak Parti'ye Geçiş
A
a

Güroymak ilçesinde BDP yönetiminde ve aynı zamanda Belediye meclis üyesi beraberindeki Baleki Aşireti ile Ak Parti'ye geçiş yaptılar.

BDP yönetiminden ayrılan Şahin Aytığ, İsmail Boyuzun, Şefik Satıç Ak Parti'ye geçiş yaptı.

Güroymak'ta bulunan bir kahvede bir araya gelerek toplanan gruba seslenen Mutlu; burada bulunanlar hepiniz hoş geldiniz. Şahin Aytığ, Şefik Satıç ve İsmail Boyuzun sizlerde hoş geldiniz. Burada bulunanların hepside daha önce yine aynı benimle birlikteydiler yine bir araya tekrar geldik Allah daima yolumuzu birlik ve beraberlik kılsın dedi.

Daha sonra Baleki Aşiretinin önde gelenleri Parti binasında bir araya gelerek Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Mutlu'yu destekleme kararı aldılar.

Güroymak'taki Gençler Mutlu'ya Başarı Diledi

Güroymak'ta bir grup genç bir araya gelerek, Ak Parti seçim bürosunu ziyaret ederek Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Mutlu'yu sonuna kadar destekleme kararını verdiler.

Hüseyin Mutlu gençlere hitaben yaptığı konuşmasında; siz gençler ve değerli basın mensupları hepiniz hoş geldiniz. Bu kitleyi burada görmek beni dahada 40 yıl geriye götürerek kendimi daha genç hissetmeme vesile oldunuz. Gençler, değerli basın mensupları burada belirtmek istiyorum siz gençlerin spor'a verdiği önem nedeniyle projemizde yer alan spor kompleksi ve yüksek okul sözü vermiş olduğumu söylemek istiyorum. Allah'ın izniyle siz pırıl pırıl gençlerin sayesinde bunu başaracağız sizden güç gelir dedi.

Genç topluluğu adına söz alarak konuşma yapan Burak Oral; öncelikle sayın Başkanımızın gençlere göstermiş olduğu bu ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. En az burada bulunanlar kadar Üniversite'de, işinde olanların tamamının sayın Başkanımıza selamları var. Başkanımızın Güroymak'a ve biz gençler için neler yapacağı bizim için önemlidir bu nedenle elimizden ne geliyorsa yapmaya hazır olduğumuzu ve sonuna kadar sizi destekleyeceğiz dedi.

 
Kaynak : Bitlis Haber13 / Güroymak

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.