Losev

Norşin'de Ak Partiye Katılımlar Aralıksız Devam Ediyor

Videoyu Aç Norşin'de Ak Partiye Katılımlar Aralıksız Devam Ediyor
A
a

Norşin Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Mutlu, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürürken İlçede Ak Parti’ye olan ilgi artarak devam ediyor.

Hemen hemen hergün yüzlerce yeni katılımların olduğu Ak Parti’ye ve Hüseyin Mutlu’ya destekler aralıksız devam ediyor.
    Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Mutlu, hergün aramıza katılan bizleri yalnız bırakmayan, “Bu kadar coşku, bu kadar muhteşem kalabalığı gördüğümüz zaman sevincimize sevinç katıyor. Aramıza her gün katılan aileler bu coşkulu kalabalıklarla birlikte 30 Mart’ta hep beraber o mutlu günü yaşayacağız.” şeklinde konuştu.

Mutlu, Her gün bizleri yalnız bırakmayan aramıza katılan, Baleki ailesi, İsmaili ailesi, Mutki ailesi, Şıgo ailesi, Hayderi ailesi, Mala Mahmut ailesi, Dağgeçen ailesi, Erdallar ailesi, Sıritliler ailesi, Babraklar ailesi, Urazlar ve Aydoğanlar ailesi ve daha saymadığım bir çok ailelere, değerli Norşin gençlerine bizleri yalnız bırakmadıkları için, her gün seçim bürosuna gelerek desteklerini esirgemeyen bana moral üstüne moral veren siz değerli Norşin halkına, tek tek teşekkür eder sevgi ve saygılarımı sunarım.

Her gün beni destekleyen Norşin halkının sonuna kadar yanlarında olacağıma, Norşin’in geleceği için hep beraber birlik, beraberlik içinde ilçemizi kalkındıracağız. Allah’ın izniyle 5 sene içinde Norşin’e öyle hizmetler getireceğim ki Türkiye’deki bütün İl ve ilçeler olmak üzere Norşin’i kıskanacak.  Makam sevdası, koltuk sevdası olmaya değil ben size hizmet etmeye, hizmetkarınız olmaya geldim dedi.

Ak partiye katılan aileler ise, Norşin’n daha iyi hizmetler gelebilmesi için, Ak Parti’nin iktidar olması, ilçemize hizmetlerin en iyisi geleceğini düşündüğümüz için, çok güçlü ve başarılı Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Mutlu, yeni kadroyla genç ve yetenekli oldukları için Ak partiye katıldık. Hüseyin Mutlu’nun ilçemizin çehresini değiştirecek çok güzel ve iddialı projeleri var ve gördük çocuklarımızın geleceği daha aydınlık yarınlar için, güzel yarınlar, huzurlu yarınların olduğundan dolayı Ak partiye geçtik ve sonuna kadarda destekleyeceğiz dediler.

Kaynak : Bitlis Haber13 / Ümit Sayındı

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.