Losev

Norşin'de AK Parti'den BDP'ye Geçtiler

A
a

AKP Güroymak (Norşin) İlçe Başkan yardımcısı Kamuran Güngör ve ilçe yönetim kurulu üyesi İsmet Yakın ve bir partili aileleriyle birlikte BDP’ye geçti.

AKP Güroymak (Norşin)İlçe Başkan Yardımcısı Kamuran Güngör ile ilçe yönetim kurulu üyesi İsmet Şipallı ve AKP üyesi İsmet Yakın,  aileleriyle birlikte BDP’ye geçti.

BDP Güroymak (Norşin)ilçe binasında çok sayıda partilinin katılımı ile düzenlenen rozet takma töreni öncesinde bir konuşma yapan BDP Bitlis İl Başkanı Mehmet Can Demir, AKP’den istifa ederek BDP’ye aileleriyle birlikte geçen Güngör, Şipallı ve Yakın’ı kutladı.

Kürdistan özgürlük hareketinin kapılarının Kürt halkına her zaman açık olduğunu, her Kürdün gerek bireysel gerekse de çevreleriyle birlikte özgür siyasete katkı sunabilecekleri bir alan olduğunu da söyleyen Demir, “arkadaşlarımızın katılımı onlara olduğu kadar bizlere de güç katmış, onur vermiştir. BDP ezilen her kesimin evidir, evinize hoş geldiniz. BDP içinde ast-üst ilişkisi olmadığı gibi eski-yeni ayrımı yoktur. Yeni katılımlarla partimize güç vermeniz bizlere ciddi katkı sağlamıştır” dedi.

Düzenlenen tören sonrası rozeti takılan Kamuran Güngör, AKP içerisinde son 4 yılda ilçe başkan yardımcılığı görevini yürüttüğünü, ancak yuvasına dönmekten mutlu olduğunu söyledi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.