DEM Bitlis Belediye
Losev

Norşin Belediyesinden Adilcevaz Belediyesine Ziyaret

Videoyu Aç Norşin Belediyesinden Adilcevaz Belediyesine Ziyaret
A
a

Güroymak (Norşin) Belediye başkanı Mehmet Emin Özkan, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy’u makamında ziyaret etti.

Güroymak Belediye Başkanı Mehmet Emin Özkan ve Fen İşleri Müdürü Duygu İliklerden, yapılan çalışmalar hakkında Başkan Gürsoy'dan bilgiler aldı.

30 Mart yerel seçimlerinden bu yana ilk defa Adilcevaz Belediyesini ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını ifade eden Özkan, "Adilcevaz Belediye başkanımız Necati Bey, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra daha önce bizleri ziyaret etti. Ancak biz bir fırsat bulup gelemedik. Bu nedenle Necati Bey’e hayırlı olsun ziyaretimiz biraz gecikti. Hangi partiden olursak olalım, bizlerin ortak paydası insanlıktır. Amacımız kardeşçe insanlığa memleketimize hizmet etmektir. Daha önce bizleri ziyaret eden Necati Bey’e iade-i ziyarette bulunmak istedik. Kendisine hayırlı olsun temennisiyle, görevinde başarılar dileriz" dedi.

Adilcevaz Belediye başkanı Necati Gürsoy ise ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, "Başkanımız M. Emin Bey ve Fen işleri müdürü Duygu hanımın ziyaretinden memnuniyet duyduğumu belirtmek istiyorum. Başkanımızla birlikte işbirliği içerisinde çalışmalar yapmak istiyoruz. Hangi partiden olursa olsun bizim için parti önemli değil. Bizim amacımız bütün belediye başkanları ile işbirliği yaparak güzel çalışmalar yapmaktır. Güroymak Belediye başkanımız M. Emin Özkan Bey’e ve Fen işleri müdürü Duygu hanıma ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.

Ziyaret sonrası Başkan Gürsoy, misafirlerine Adilcevaz bastonu hediye etti.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.