Losev

Nihat Yavuz AK Parti’den Güroymak Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı

Videoyu Aç Nihat Yavuz AK Parti’den Güroymak Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı
A
a

AK Parti'den Güroymak Belediye Başkanlığı için aday adaylığı açıklayan Nihat Yavuz, resmi başvurusunu yaptı.

31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde Güroymak Belediye Başkanlığına AK Parti Aday Adaylığını Güroymak AK Parti ilçe teşkilatına yapmış olduğu müracaatla resmen açıkladı ve bu hizmet yarışında bende varım dedi.

AK Parti Güroymak Belediye Başkan adayı adayı Nihat Yavuz kendi kaleminden biyografisi?

1966 Yılında Güroymak ilçesinde doğdum. İlk ve orta okul öğrenimini tamamladıktan sonra 1987 yılında Van Atatürk Lisesinden diplomamı alarak mezun oldum. 1988 yılında Güroymak ilçesinde kendime ait kırtasiye ile ticaret hayatına atıldım.

1990 yılında ilçede ilk kuyumcu ve 1993 yılında da ilçedeki ilk eczaneyi açtım. Her zaman ilçedeki ilkleri gerçekleştirdim. 2000 yılında ise Doğu ve Güneydoğuda ilk olan spor kompleksini, 2009 da ise düğün salonunu açmış bulunmaktayım. Mevcut çalışmalarım arasında şuan bölgenin tekstil kenti olma yolunda ilerleyen Güroymak ilçesine 500 kapasiteli çalışan ile tekstil fabrikasını açmaktayım.

Gençlik yıllarımdan itibaren sosyal hayat ve siyasetle iç içe bir yaşamı tercih ettim. disiplinli ekip çalışması ve kendime belirlediğim idealist düşünce fikrini ele alarak memleket meseleleri ve toplumsal sorunlarla ilgilendim.

Şuan ilçede bulunan mevcut sorunları halletmek ve Güroymak’ta geçmişte yaptığım gibi ilkleri başarmak için Adalet ve Kalkınma Partisinden Güroymak Belediye Başkanlığı aday adaylığına başvurmuş bulunmaktayım. Bundan dolayı Güroymak'ın bütün sorunlarını bilen birisi olarak Güroymakta kardeşliği pekiştirerek Güroymak'a çalışmanın dışında hiçbir hile ve hurdaya katılmadan yalnız ve yanlız Güroymak halkının menfaatlerini düşünerek ayrım yapmadan şimdiden tahaaüt ediyorum . Bu amaçla bütün partilere oy veren bütün güroymaklı kardeşlerimi kucaklıyor hepimizden dua bekliyorum .
Allah’a emanet olunuz.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.