Losev

Namaz Kılan Çocuklara Hediyeleri Verildi

Videoyu Aç Namaz Kılan Çocuklara Hediyeleri Verildi
A
a

Adilcevaz ilçesinde, yaz Kur’an kurslarında başarılı olan çocuklara tablet bilgisayar ve çeşitli hediyeler verildi.

Adilcevaz İsmail Efendi Camii’nde düzenlenen yaz Kur’an kursları münasebetiyle ve aynı zamanda küçük çocukların camiye gitmelerini teşvik amacıyla başlatılan kampanyada namazlarını cemaatle kılan çocuklara tablet bilgisayar hediye edilmesi nedeniyle bir tören düzenlendi.

Törene Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, Belediye Başkanı Necati Gürsoy, İlçe Müftüsü Sait Dizen, İlçe Emniyet Müdürü Davut Küçüker, İlçe Jandarma Komutanı Mesut Başkurt ve öğrenci velileri katıldı. Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, bu tür etkinliklerin önemine değinerek, “İlçemizde yapılan böyle etkinlikleri ve kursları çok anlamlı buluyorum. Çocuklarımızı camiye teşvik eden Fikret Hocamı tebrik ediyorum. ‘Ağaç yaşken eğilir’ sözü çok anlamlı sözdür. Bizde çocuklarımızı namaz ve Kur’an ile birlikte dinlerini daha iyi öğrenmeleri için camiye teşvik etmeliyiz. Böyle güzel bir manzarayı gördüğüm için çok mutlu oldum. Çocuklarımız ahlaklı yetişirse, gelecekte daha sağlıklı bir nesil yetiştirmiş olacağız” dedi.

İlçe Müftüsü Sait Dizen ise; “Bu güzel etkinlikte emeği geçen Kur’an kursu hocamızı ve öğrencilerimizi kutlarım” dedi.
Kız öğrenciler tarafından ‘yardımlaşma’ konulu tiyatro gösterisinin sunulduğu program, ilahilerin okunmasıyla sona erdi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.