Losev

Mutkililer İftarda Bir Araya Geldi

A
a

Mutki Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Mutkilileri bir araya geldi.

Mutki Kaymakamı Oğuzhan Bulut tarafından Mutki Yibo'da düzenlenen iftar yemeğine, Garnizon Komutanı Binbaşı Ali Kösem, Koyunlu Belediye Başkanı Hüsameddin Gök, İl Genel Meclisi üyeleri, kurum müdürleri, ilçe dışından gelen misafirler ve çok sayıda Mutkili katıldı.

Katılımın ve kaynaşmanın yoğun yaşandığı iftar yemeğinde İlçe Kaymakamı Oğuzhan Bulut, misafirlerini kapıda karşılayıp masaları tek tek dolaşarak her konukla ilgilendi. Kaymakam Bulut, Ramazan ayının yardımlaşma, dayanışma ve kardeşlik bilincinin yinelendiği bir ay olduğunu vurgulayarak, katılan herkese teşekkür etti.

Ramazan sofralarının, birlik ve beraberlik anlamına geldiğini ifade eden Bulut, "Bolluğun, bereketin, yardımlaşma, dayanışma ve kardeşliğin ön plana çıktığı Ramazan ayı içerisindeyiz. Bu ay, birlik ve beraberlik ayıdır. Dargınlar barışacak, zenginler ihtiyaç sahipleriyle paylaşacak ve onların sofralarına konuk olacak. Ramazan sofralarımız, sadece ihtiyaç sahipleri için değil, bir ve beraber olmak isteyen herkes içindir" dedi. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.