Losev

Mutki Kaymakamı İlçede Yapılan Yatırımları İnceledi

A
a

Mutki Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu ile Belediye Başkanı Vahdettin Barlak, ilçede yapılan yatırımları inceledi.

Yapımı bitme aşamasına gelen cami inşaatı ile başlayan incelemeler sırasıyla TOKİ yoksul konutları ve sosyal tesisleri inceledi. TOKİ konutlarını ve cami inşaatı çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Mutki Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, yeni yapılan bu hizmetlerin şehirleşme adına güzel yatırımlar olduğunu belirtti. Daha sonra çalışmaların devam ettiği ilçe giriş yolunu da inceleyen Topsakaloğlu, bu çalışmanın ilçe için önemli ve elzem bir hizmet olduğuna değinerek, yolun kısa sürede hizmete açılmasıyla ilçeye canlılık ve hareketlilik kazandıracağını söyledi.
 
Belediye Başkanımız Vahdettin Barlak ise; yapılan hizmetler konusunda yoğun çabalar sarf ettiklerini söyleyerek, “Bu hizmetlerin ilçeye yapılması ve yaptırılması gerçekten kolay olmadı. Bizler Mutki’mize sevdalı insanlar olarak, memleketimizin eksiklerini ve ihtiyaçlarını en baştan beri bildiğimiz için bunları gerçekleştirmek adına üzerimize düşeni yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi.
 
İçme suyu çalışmaları hakkında da Kaymakam Topsakaloğlu’na bilgi veren Başkan Barlak, “Bu çalışmalarımız ile ilçemizin en az 50 yıllık içme suyu problemini de bitirmiş bulunmaktayız. İlçemiz için üretip gerçekleştirdiğimiz projelerimizin tümü milletvekillerimiz Sayın Vahit Kiler ve Vedat Demiröz’ün vermiş oldukları destek ve girişimlerle yapılmıştır” diye konuştu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.