Losev

Mutki Kaymakamı başkanlığında halk toplantısı düzenlendi

Videoyu Aç Mutki Kaymakamı başkanlığında halk toplantısı düzenlendi
A
a

Mutki ilçesinde, İçişleri Bakanlığınca Mutki Belediye Başkanvekilliğine görevlendirilen Kaymakam Mehmet Kılıç başkanlığında halk toplantısı düzenlendi.

Belediyenin sosyal tesisinde vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Kılıç, Mutki'nin küçük ve şirin bir yer olduğunu ancak yapılacak çalışmalarla gezilip görülmek istenen bir yer olacağını belirtti.

İlçenin daha ferah bir yer olması için hazırladıkları projelerin bitme noktasına geldiğini dile getiren Kılıç, şunları kaydetti:

"20 yıldır devam eden afet konutlarının tapu sorunun çözümü için gerekli girişimler yapıldı. En yakın zamanda bu sorun çözüme kavuşacak. Yol konusunda kimin talebi varsa ilgileneceğiz. Ayrıca kardeş belediyemiz olan Bolu Belediyesi ile sokak sağlıklaştırma ve dış cephe giydirme çalışmaları yapacağız."

İlçede yaşayan ve dışarıdan gelen kadınların ihtiyaçlarını giderip dinlenebilecekleri alanların eksikliğine de değinen Kılıç, bir haftaya kadar açılacak Aile Destek Merkezi'nin tamamıyla kadınlara hitap edeceğini ve buranın kadınlar için bir eğitim merkezi olacağını bildirdi.

Toplantıya, kurum amirleri, muhtarlar, belediye personelleri ve vatandaşlar katıldı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.