DEM Bitlis Belediye
Losev

Mutki'de Köylere Hizmet Götürme Birliği Seçimleri Yapıldı

A
a

Mutki Kaymakamlığı tarafından Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimleri yapıldı.

Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen muhtar üye seçimi, köy muhtarlarının katılımıyla Kaymakam Oğuzhan Bulut başkanlığında Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda yapıldı. Toplantıya İlçe Kaymakamı Oğuzhan Bulut, İlçe Özel İdare Müdürü Erkan Coşkun, İl Genel Meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı. İl Genel Meclis üyeliğinde yapılan seçimlerde sandıktan Mehmet Yaşar ve Nihat İlgümüş isimleri çıktı.

59 köy muhtarının katıldığı KHGB encümen muhtar üyeliğine, 28 oy alan Salman Köyü Muhtarı İrfan Işık ve 26 oy alan Karabudak Köyü Muhtarı Ahmet Aslanargun, KHGB encümen üyeliğine seçildiler. Yedek üyeliğe ise 25 oy alan Çayırlı Köyü Muhtarı Kazım Taşkın ve 15 oy alan Tolgalı Köyü Muhtarı Hamdullah Soyugüzel seçildiler.

Seçimlerinin ardından ilçede yapılan çalışmalar, yapılması gerekenler ve köylerin sorunları hakkında Kaymakam Oğuzhan Bulut ve İlçe Özel İdare Müdürü Erkan Coşkun muhtarların sorunlarını dinlediler. Ardından bir açıklama yapan Kaymakam Bulut, seçilenlere görevlerinde başarılar dileyerek, "Geçmiş dönemde görev yapan encümenlerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Herkese eşit şartta hizmet götürme çabasında olduğumuzu bilmenizi isteriz. Acil olan yerler başta olmak üzere özellikle heyelandan zarar görmüş bölgelerimize elimizden geldiğince, gücümüzün yettiği kadar yardım edeceğiz. Bizim çözemediğimiz yerlerde bizlerden yardımı hiçbir zaman esirgemeyen İl Özel İdaresi'nden yine yardımlarını isteyeceğiz"

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.