DEM Bitlis Belediye
Losev

Mutki'de Geleneksel Yıl Sonu Sergisi Açıldı

Videoyu Aç Mutki'de Geleneksel Yıl Sonu Sergisi Açıldı
A
a

Mutki Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nün geleneksel yıl sonu sergisi çok renkli görüntülerle açıldı.

Açılışa İlçe Kaymakamı Tuncay TOPSAKALOĞLU’nun eşi Songül TOPSAKALOĞLU, Belediye Eş Başkanı Özcan BİRLİK, İl Mili Eğitim Müdür Yardımcıları Cesim ATEŞ, Mutluk ÖZDEN, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Burhanettin ELÇİ, İlçe Milli Eğitim Müdürü M.Salim EKİN, Daire Amirleri, İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından Kursiyerler adına Cemal DALGA ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Sabri DEMİR birer konuşma yaptılar. HEM Müdürü Sabri DEMİR yaptığı konuşmada ‘’ 1 Eylül 2013 tarihinden bu güne kadar 22 tane okuma-yazma,57 tane genel, 28 tane mesleki ve teknik olmak üzere toplam 107 kurs açılmıştır. Bu kurslarımıza 985 erkek,947 bayan olmak üzere toplam 1932 kişi katılmıştır.

Eğitim ancak toplum olarak desteklenirse ve gerçekleştirilirse bir anlam kazanır. sosyal ve ekonomik kalkınma ile sanat eşdeğer misyon yüklenmedikçe gerçek bir ilerlemeden bahsedemeyiz. Unutmamalıyız ki gelişmiş toplumlar aynı zamanda sanatını zirveye çıkarmış toplumlardır.’’ dedi.

Konuşmaların ardından canlı Bağlama ve Gitar dinletisi yapıldı. Program kurs belgelerinin dağıtılmasıyla devam etti. Ardından serginin gezilmesi ve kokteyl ile sona erdi.

Mutki Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergi Açılışı Mutki Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergi Açılışı
Kaynak : Bitlis Haber13 / Mutki

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.