Slayt Gösterisi
Losev

Mutki Belediye Başkan Adayı Dalga, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Videoyu Aç Mutki Belediye Başkan Adayı Dalga, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor
A
a

İyi Parti Mutki Belediye Başkan Adayı Zübeyir Dalga, ilçedeki seçim çalışmalarına devam ediyor.

Seçim çalışmaları startının verildiği ilk günden bu yana çalışmalarını aralıksız sürdüren İyi Parti Mutki Belediye Başkan Adayı Zübeyir Dalga, ilçe halkından yoğun teveccüh görüyor.

Mutki’ye dair istihdam ve gelişim başta olmak üzere birçok proje planyan Dalga, Mutki’li hemşehrilerine vatandaş ve hizmet odaklı bir belediyecilik vaad ediyor. Bu kapsamda ilçede çalmadık kapı bırakmamak adına hane ve işyerleri ziyareti gerçekleştiren Dalga, ziyaretlerde ilçeye dair projelerinden bahsederken, ilçe halkının da görüş ve önerilerini not alıyor. Kamuda uzun yıllardır edindiği tecrübelerini belediyecilik hizmetleriyle pekiştirmek için kolları sıvayan Mutki Belediye Başkan Adayı Zübeyir Dalga, istatistiklere bakıldığında ise başkanlık yarışındaki en güçlü adayların başında geliyor.

Gerçekleştirilecek seçimlerde ilçe halkının önce duasına sonra desteğine talip olduklarını ifade eden İyi Parti Mutki Belediye Başkan Adayı Zübeyir Dalga, “Sonuç ne olursa olsun kazanan Mutki olsun, Mutkili hemşehrilerimiz olsun diyor, seçim sonuçlarının ilçemiz ve ilçe halkımız için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.