Gece saatlerinde gerçekleştirilen devriye faaliyeti kapsamında C.Ç. idaresindeki araç şüphe üzerine durduruldu. Yapılan kontrolde, kasada kulak küpesi bulunmayan üç büyükbaş hayvan olduğu belirlendi.

Araçta bulunan C.Ç. ve H.Y.’nin ifadelerinin çelişmesi üzerine kamyonet İlçe Jandarma Komutanlığına götürülerek detaylı inceleme yapıldı. Yapılan araştırmalar sonucunda hayvanların Bahçeköy köyünde yaşayan H.Y. isimli vatandaşa ait olduğu ve çalındığı tespit edildi.

Olayla ilgili C.Ç., H.Y. ve E.Y. gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.Y. tutuklanırken, C.Ç. ve E.Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Aç Kalan Tilki Muş’ta Şehir Merkezine İndi
Aç Kalan Tilki Muş’ta Şehir Merkezine İndi
İçeriği Görüntüle

Jandarma Komutanlığı, huzur ve güvenliğin sağlanması için suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.

Kaynak: İHA