Losev

Muş'ta Kaybolan Çocuk Ölü Bulundu

Videoyu Aç Muş'ta Kaybolan Çocuk Ölü Bulundu
A
a

Muş'un Bulanık İlçesi'ndeki 'Banoki' Aşireti üyelerinin 13 Şubat'tan beri aradığı 13 yaşındaki Serhat Kiğa, inşaat halindeki bir binanın zemin katında ölü olarak bulundu.

Bulanık İlçesi Erentepe Beldesi'nde Banoki Aşireti'ne mensup Serhat Kiğa, 13 Şubat perşembe günü kayboldu. 6'ncı sınıf öğrencisi Serhat Kiğa'nın Bulanık İlçesi'ndeki bir internet kafeye gittikten sonra kendisinden bir daha haber alınamadı.

Bulanık ilçesindeki mobese kamaralarının kaydettiği görüntülerin incelenmesi ardından, polis ve jandarmanın başlattığı aramalara destek için aşiret mensupları da çevre köy, ilçe ve illere giderek Serhat'ı aramaya başladı.

Üzücü haber geçen Perşembe akşamı Bulanık ilçesinden geldi. Serhat'ın cesedi Bulanık-Muş karayolunda inşaat halindeki bir binada oyun oynayan çocuklar tarafından bulundu.

Yapılan otopsi sonucunda kardeşinin donarak öldüğünün tahmin edildiğini söyleyen İsmail Kığa, "Malatya Adli Tıp'ta yapılan otopside Serhat'ın vücudunda hiçbir darp izine rastlanmadı. İlk tespitlere göre donarak öldüğü söyleniyor. İnşaata neden gittiğini bilmiyoruz" dedi.

Serhat Kiğa'nın cenazesi dün akşam saatlerinde Bulanık ilçesi merkezinde toprağa verildi.



Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.