Losev

Muhsin Bağatur HDP Aday Adaylığından Çekildi

Videoyu Aç Muhsin Bağatur HDP Aday Adaylığından Çekildi
A
a

Bitlis HDP milletvekili aday adaylığını 16 Şubat 2015 haber sitemiz'de açıklamada bulunan Muhsin Bağatur HDP milletvekili aday adaylığından çekildiğini ifade etti.

Haber sitemize açıklama yapan Bağatur; "Gerek HDP nin parti tüzüğüne gereksede HDP Genel Başkanı sayın Selahattin Demirtaş ın beyanatlarına / açıklamalarına dayanarak HDP  nin Türkiye partisi olma yolunda  her kesimi kapsıyan tüzüğüyle hareket ederek HDP den 16.02.2015 tarihinde gerekli  tüm  şartlar ve kriterleri yerine getirerek Türkiyede ilk HDP Milletvekili aday adaylığı  ünvanınıda  alarak başvurumuz kabul edildi. Ancak 18.02.2015 tarihli saat: 17.53 te HDP tarafından yapılan basın açıklamasında DBP tüzüğünde olup HDP tüzüğünde yer almıyan bazı kriterler ilave edilmiş olup ve benimde bu kriterlere  uygun olmadığımı söylediler  ve bu nedenle  aday  adaylığım  uygun görülmemiştir.  HDP nin her nekadar mevcut parti  tüzüğü var isede biz DBP tüzüğüne göre hareket ederiz.

İfadesinin Bitlis HDP  aday  adayları kabul komisyonu tarafında şahsıma söylenmiştir. Böyle  bir çelişkiye anlam  veremedim kamoyunun bilgisine

Allah nasip ederse Bağımsız olarak Bitlis  milletvekili aday adayı olacağım EZİLEN TÜM HALKLAR şahsıma göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve alakanızdan dolayı saygılarımı sunuyorum" dedi.

Kaynak : Bitlis Haber13 / Haber Merkezi

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.