DEM Bitlis Belediye
Losev

Mısır'da dört yaşındaki çocuğa müebbet hapis!

Videoyu Aç Mısır'da dört yaşındaki çocuğa müebbet hapis!
A
a

Mısır'da dört yaşındaki bir çocuğa, iki yaşında işlediği öne sürülen suçlar nedeniyle ömür boyu hapis cezası verilmesi tepki çekti.

Mısır'da dört yaşındaki bir çocuk, iki yaşında işlediği öne sürülen suçlar nedeniyle ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Hürriyet'in Mirror'dan aktardığı habere göre, dört yaşındaki Ahmed Mansur Karni hakkındaki iddialar şöyle: Dört cinayet, sekiz cinayete teşebbüs, Sağlık Bakanlığı'na ait binalara zarar vermek, asker ve polisleri tehdit etmek ile güvenlik güçlerine ait araçlara zarar vermek... 
Yukarıda sıralanan 'suçlardan' ötürü aranan Karni'nin davası başkent Kahire'de görüldü. Savunma avukatı Faysal a-Sayd, kararı veren yargıcın dava dosyasını okumadığına inandığını söyledi.

DOĞUM BELGESİ GÖNDERİLDİ AMA...

İsrail gazetesi Jerusalem Post'a konuşan Sayd, "Güvenlik güçleri adını suçlular listesine alınca Ahmed Mansur Karni'nin doğum belgesi sunuldu. Fakat o zaman da dava askeri mahkemeye gönderildi ve çocuk gıyabında peş peşe yapılan duruşmalarla mahkûm edildi" dedi.

Ahmed hakkındaki karar sosyal medyada büyük tepki toplarken, avukat Muhammed Ebu Hurira, "Bu dava, Mısır'da adalet olmadığını kanıtladı. Mısır bir grup deli tarafından yönetiliyor" dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.