Losev

Milli Eğitim camiasından Başkan Aksoy'a teşekkür plaketi

Videoyu Aç Milli Eğitim camiasından Başkan Aksoy'a teşekkür plaketi
A
a

Bitlis İl Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz, eğitime katkılarından dolayı Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy’a teşekkür plaketi takdim etti.

Beraberinde Bitlis İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Nedim Yoldaş, Nurettin Birişik ve Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer ile birlikte Belediye Başkanı Fettah Aksoy’u makamında ziyaret eden Bitlis İl Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz, milli eğitim camiası adına eğitime katkılarından dolayı Belediye Başkanı Fettah Aksoy’a teşekkür plaketi takdim ederek, tablo hediye etti.

Eğitime yapmış olduğu katkılarından dolayı milli eğitim camiası olarak Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy’a teşekkürlerini ileten Bitlis İl Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz, “Belediye Başkanımız Sayın Fettah Aksoy, göreve başladığı günden bu yana okullarımızın dertlerine derman oluyor. Özellikle okul bahçelerine yapılan kilitli parke taşı yatırımları camiamızı çok sevindirdi. Belediye başkanımıza teşekkür eder, yatırımlarının devamını dileriz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy ise “Bitlis Milli Eğitim camiamıza bizlere sunmuş oldukları plaket ve hediyeden dolayı teşekkür ediyorum. 2 yıldan bu yana ilçemizdeki 20 okulumuzun bahçesini kilitli parke taşı ile kaplayarak, öğrencilerimizin rahat etmesini sağladık. Çocuklarımız bizlerin geleceğidir. Okullara olan yatırımlarımız ve eğitime olan katkılarımız devam edecek” diye konuştu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.