DEM Bitlis Belediye
Losev

Midesinden 20 paket uyuşturucu çıktı

Videoyu Aç Midesinden 20 paket uyuşturucu çıktı
A
a

Tayland'ın başkentindeki uluslararası Suvarnabhumi havalimanında Pakistanlı bir adam midesindeki 20 paket uyuşturucu ile yakalandı.

22 yaşındaki Pakistanlı Muhammad Shoaib'dan şüphelenen polisler hemen şahsı x-ray cihazına götürdü ve röntgende midesindeki tam 20 paket gözlendi. Havalimanı gümrük ofisi yetkilileri genç adamı da alıp bir basın toplantısı düzenledi.

Midesindeki paketler zorla çıkarttırıldıktan sonra incelemeler yapıldı ve paketlerin içerisindeki beyaz maddenin eroin olduğu anlaşıldı. 20 pakette toplam 380 gram saf eroin çıktı.

Araştırma ve Soruşturma İdaresi müdürü Thada Choomchaiyo yaptığı açıklamada "Shoaib, havalimanında çok şüpheli hareket ediyordu. Özellikle gümrük tarama bölümünden geçerken, oradaki görevlilere bakışıyla kendini ele verdi" dedi.

Shoaib hemen suçunu itiraf etti ve Pakistanlı bir arkadaşının bu iş için kendisine 20 bin Baht (yaklaşık 700 dolar) verdiğini söyledi. Daha önce 7 kez Tayland'a uyuşturucu soktuğunu itiraf eden Shoaib, önceki seferlerde hep komşu ülkelerden otobüs ile malı getirdiğini söyledi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.