Losev

MHP Bitlis İl Teşkilatından Yalanlama

Videoyu Aç MHP Bitlis İl Teşkilatından Yalanlama
A
a

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bitlis Il Başkanı Metin Taşdemir, her hangi bir partiyle birleşmelerinin söz konusu olmadığını bildirdi.

Bitlis’te 5 partinin birleştiği yönünde basında çıkan haberler üzerine basın toplantısı düzenledi. Taşdemir, birleşme adı altında bazı toplantıların gerçekleştiğini ve toplantılar neticesinde birleşmenin MHP çatısı altında olması şartıyla birleşmeden yana olacakları kararına vardıklarını ancak kendisinin il dışında olduğu bir tarihte partisinin ismi de kullanılarak birleşen partiler arasında gösterildiğini belirtti.

Siyasi bir partiyle bir araya gelip, ittifak kurmalarının ve birleşmelerinin söz konusu olmadığını ifade eden Taşdemir, şöyle konuştu: "MHP Bitlis ve Türkiye siyasetinde asla ve asla ittifak kurmamış ve kurmayacaktır. Bitlis Belediye seçimlerinde iddialı olduğunu gören diğer siyasi parti temsilcilerinin istifa edip, MHP'ye katılacakları yönünde Bitlis halkı arasında konuşulan bir ifade haline gelmişti. Ancak son günlerde medyada yer alan partimizin diğer 4 siyasi partiyle birleşmesi haberi gerçeği yansıtmıyor. Partimiz Türkiye'de her gün büyüyor. Bitlis'te de 30 Mart'ta yapılacak seçimde çok iyi bir sonuç alarak partimizin kentteki gücünü bir kez daha ortaya koyacağız."

Birleşme toplantısında yer alan MHP Bitlis Belediye Başkan adaylarının toplantıda yer aldığını ancak yaptığı açıklamalarının bir kısmının tek verildiğini, açıklamasının tamamında kesin olarak bir birleşmeden bahsetmediğini iddia eden Taşdemir, diğer partilere çağrıda bulunarak, “Eğer bir birleşme olacaksa bu MHP çatısı altında olur. Diğer adaylara partimizin kapısı açıktır. Istifa edip gelmeleri durumunda partimizin rozetini takabiliriz.” ifadelerini kullandı.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.