DEM Bitlis Belediye
Losev

Meral Akşener Bitlis'te: Öyle gürültü çıkaracağım ki duymayan kalmayacak

Videoyu Aç Meral Akşener Bitlis'te: Öyle gürültü çıkaracağım ki duymayan kalmayacak
A
a

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bitlis il merkezi ve Güroymak ile Tatvan ilçelerini ziyaret etti.

Van'dan karayoluyla Bitlis'e gelen Meral Akşener ve beraberindeki heyet, il merkezindeki esnafı ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. Daha sonra Ulu Cami önünde toplanan vatandaşlara ve esnafa hitap eden Akşener, 20 Ocak 2020'den bu yana il il, ilçe ilçe dolaşarak esnaf ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti.

Esnafın bu ülkenin bel kemiği olduğunu söyleyen Akşener, “Bana hiç kimse neden esnafı geziyorsun diye sormadı. Ölçümüz hep şu olmuştur, başladığım günden itibaren esnaf bu ülkenin bel kemiğidir. En büyük istihdamı esnaf yaratır. İşte bugün buraya yine esnaf için geldim. Ama esnafa nasılsınız diye sormak için değil, dükkanları yıkılan esnafa yapılan haksızlıkları kamuoyuna duyurmak için geldim” dedi.

Buraya siyaset yapmaya değil, esnafa destek çıkmaya geldiklerini belirten Akşener, “Ben Bitlis'e çok fazla gelip giden bir politikacıyım. Çarşı merkezindeki esnafın sorunlarını ilk defa bugün duydum. Dükkan sahiplerinin inancı da şu, Sayın Cumhurbaşkanının ve ilgili bakanların bu işten haberi olmadığına dair. İşte ben buradayım. Şu andan itibaren Türkiye'de 7'den 70'e herkes bu olayı duyacak. Sayın Erdoğan da, bakanları da duyacak. Bitlis'te canı yanan esnafların sesini duyuracağıma söz veriyorum. Bu olayın çok sıkı takipçisi olacağım. Öyle gürültü çıkaracağım ki duymayan kalmayacak” diye konuştu.

Akşener, konuşmasının ardından Güroymak ve Tatvan ilçelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.