Losev

Mehmet Şakir Erfidan kaleminden: Neye bu saldırılar

Videoyu Aç Mehmet Şakir Erfidan kaleminden: Neye bu saldırılar
A
a

Zor günler geçiriyor dünyamız. Bazı zorlukları insanlar tarih içinde hep yaşasa da günümüzde bu zorluklar kat kat artmış durumda. Bu zorluğun içinde de biz insanlar çözümler üreteceğimize tam aksine işleri daha da zorlaştırıyoruz.

Çin’de başlayıp bütün dünyayı esir alan Corona Virüs’ün etkileri devam ederken karşılaştığımız hoş olmayan, insanlığa yakışmayan hareketlerin sergilendiğini görmekteyiz. Maalesef ki ülkemize de sirayet eden bu virüsle baş etmek için, daha fazla kimseye bulaşmaması için çalışmaların çokça yapıldığı, gece gündüz demeden mücadele edildiği şu günlerde yapılan bazı yanlışları yazmak zorunda kaldım.

1- Salgınla birlikte ihtiyaç duyulan ilaçların, maskelerin, dezenfektanların bir fırsata dönüştürülüp, insan sağlığının hiçe sayılıp fiyatlarının haddinden fazla yükseltilmesi. Yapılan bu yanlış elbette ki çok çirkin ve yanlıştır. Fakat bu yanlıştan daha da yanlış olan sosyal medyada, haber kanallarında şahit olduğum kadarıyla bu hatayı Müslüman insanların hatası gibi gösterilmesi. Fakat unutulan bir şey var ki islam inancını tam anlamıyla benimseyen bir Müslüman böylesine çirkin davranışlardan uzaktır. O kadar uzaktır ki bir Müslüman kendinden önce başka insanları düşünür. İslamın bütün emirleri insanları salih amel işlemeye davet eder. Salih amel dediğimiz kavramsa; güzel ahlaktır. Böyle davranmak karaktersiz insanların işidir.

Makalenin tamamı için tıklayınız: https://www.bitlishaber13.net/makale/neye-bu-saldirilar.html
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.