Slayt Gösterisi
Losev

Medeniyet Platformundan Rektör Yardım’a ziyaret

Videoyu Aç Medeniyet Platformundan Rektör Yardım’a ziyaret
A
a

Bitlis Medeniyet Platformu, Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Erdal Necip Yardım'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bitlis Medeniyet Platformu Dönem Başkanı Kadir Köstekçi ve platform üyelerini makamında kabul eden Rektör Yardım’a ziyaret anısına hat sanatı tablosu hediye edildi.

Rektör Yardım’a yeni görevinde başarı dileğinde bulunan Köstekçi, ayrıca STK'lara kulüp kurulması konusunda kolaylık sağlanması, Akademik ve idari kadronun Bitlis il ve ilçelerinden ya da Bitlis’e gönül vermiş kişilerden oluşması, Bitlis'in kültürü, tarihi, doğası, değerleri konularında, milli ve manevi başlıklarda ve önemli görülen alanlarda sık sık konferans ve panel düzenlenmesi, Bitlis'in tarımsal çeşitliliğine katkı sunulması ve ürün yelpazesinin geliştirilmesi ile ilgili çalışma yapılması, Üniversite ile ilgili alışverişin Bitlis'ten yapılması,  Yapılacak olan faaliyetlerde salon tahsisi konusunda kolaylık sağlanması, Tütün-ceviz-kayısı-fıstık alanlarında  bilgilendirme toplantıları yapılması ve çalıştay düzenlenmesi, personelin Bitlis il ve ilçelerinden alınması gibi bir takım görüşleri içeren bir metni Rektör Yardım’a sundu.

Sunulan konularla ilgili hususlarda yapılacak olan tüm faaliyetlerde gerekli desteği sunmaya hazır olduklarını kaydeden Köstekçi, Rektör Yardım’a çalışmalarında başarılar diledi.

Rektör Prof. Erdal Necip Yardım ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek temennilerinden ötürü Bitlis Medeniyet Platformu Dönem Başkanı Kadir Köstekçi ve platform üyelerine teşekkürlerini sundu.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.