DEM Bitlis Belediye
Losev

Matematik Öğrenci Topluluğu, Geleneksel Oryantasyon Günü Etkinliği Düzenledi

Videoyu Aç Matematik Öğrenci Topluluğu, Geleneksel Oryantasyon Günü Etkinliği Düzenledi
A
a

Bitlis Eren Üniversitesi Matematik Öğrenci Topluluğu tarafından “Geleneksel Oryantasyon Günü Etkinliği” düzenlendi.

Kahvaltıda öğrencilerle buluşan Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş etkinliği çok anlamlı bulduğunu ifade ederek programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Daha sonra öğrencilerle sohbet eden Rektör Elmastaş, öğrencilerden gelen talepleri dinledi. Öğrencilere kariyer planlamaları hakkında birtakım tavsiyelerde bulunan Prof. Dr. Elmastaş Üniversitemizde planlanan projeler hakkında öğrencilere bilgiler verdi.

Öğrenciler adına konuşan Matematik Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Tuğba Gül Losoğlu, Matematik Bölümü tarafından düzenlenen oryantasyon etkinliğine katılanları selamlayarak sözlerine başladı. Losoğlu; “Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Üniversiteler öğrencilerle güzel ve anlamlıdır. Pandemi nedeniyle gecikmiş olsa da böyle bir etkinliğin gerçekleşmesi biz öğrenciler için çok değerli ve anlamlıdır. Bitlis Eren Üniversitesi ailesi olarak hep birlikte güzel ve başarı dolu günlere imza atmak dileği ile teşekkürlerimi arz ederim.” dedi.

Etkinliğe, kahvaltı programının ardından Ahlat gezisi ile devam edildi.  Öğrenciler Ahlat Selçuklu Mezarlığı ve Emir Bayındır Türbesi’ni gezdi. Ahlat gezisi akabinde etkinlik sona erdi.

Tatvan'da bir Hotel’de kahvaltı programıyla başlayan etkinliğe Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Demirtaş,  Matematik Öğrenci Topluluğu Akademik Danışmanı Doç. Dr. Derya Arslan,  Doç. Dr. Hatice Kuşak Samancı, Doç. Dr. Ali Çakmak, Doç. Dr. Murat Karakaş, Dr. Öğr. Üyesi Fatma Bulut, Dr. Öğr. Üyesi Nuray Gül, Dr. Öğr. Üyesi Murat Parlakpınar, Dr. Öğr. Üyesi Ufuk Kaya, Arş. Gör. Dr. Yaprak Dericioğlu ve Matematik Bölümü öğrencileri katıldı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.